info@liljegrens.nu

0477-554 90

Grävning

Liljegrens Entreprenad AB verkar i Ljungby, Kalmar och Karlskrona, och erbjuder tjänster inom alla olika typer av grävning. Oavsett om du behöver gräva för att upprätta diken, plantera träd, byta vägtrummor etcetera så hjälper vi dig. Vi vänder oss till såväl bygg- och entreprenadföretag som till kommuner, landsting och privatpersoner.

Grävning- din personliga expert!

Liljegrens Entreprenad AB benämner sig som din personliga expert för att tydliggöra för dig att vi är specialister på grävning. Vi hjälper dig att förverkliga dina visioner. Från dröm till verklighet. Tillsammans ser vi till att skräddarsy grävningen enligt dina önskemål. Vår erfarna och kunniga anställda arbetar effektivt men kompromissar aldrig med kvalitén. Du ska känna dig trygg när du anlitar oss.

Minskad miljöbelastning

Liljegrens Entreprenad AB:s vision är att alltid arbeta aktivt med att minska miljöbelastningen genom att förbättra utsläpp till, mark, luft, vatten, materialval, avfallshantering och transporter. Vi är stolta över att kunna säga att vi alltid strävar efter att skapa en så låg miljöpåverkan som möjligt. Vår vision innebär att vår kompetenta personal alltid är medvetna om miljön och ser till att utföra arbetet på ett så klimatsmart sätt som möjligt.

Grävning- enligt dina behov

Liljegrens Entreprenad AB är ett flexibelt och modernt företag som utför prisvärda kvalitetsarbeten inom grävning. Vi ser till att skapa ärliga och långsiktiga förhållanden som främjar dig som kund. Självklart ligger vår prioritet i att placera dig som kund i centrum och utgå efter dina specifika behov när vi planerar och utför grävningen. Ser fram emot att våra vägar möts!

Önskar du en kostnadsfri offert?

Vi på Liljegrens Entreprenad hjälper många privatpersoner och företag i Karlshamn, Kristianstad, Karlskrona, Kalmar, Ronneby, Tingsryd med grävning. Är du nyfiken på våra tjänster är du varmt välkommen att kontakta oss. Önskar du en offert på din grävning så ordnar vi det. Vi hjälper dig med en säker och effektiv grävning, din perosnliga markentreprenör!