info@liljegrens.nu

0477-554 90

Entreprenadarbeten

Behöver du hjälp med entreprenadarbeten i närheten av Karlshamn eller Karlskrona? Vi på Liljegrens Entreprenad har lång praktisk erfarenhet av olika entreprenadarbeten. Vi utför allt från enklare arbeten till större om mer omfattande arbeten anpassat efter dina önskemål. Vi vänder oss till en bred kundgrupp där vi har hjälpt privatpersoner, kommuner och landsting i olika områden mellan Kristianstad och Kalmar. Är du i behov av entreprenadarbeten med vill leda byggprojektet själv? Hos oss på Liljegrens Entreprenad kan du genom delad entreprenad vara din egen projektledare och köper en byggsats av oss.

Vi erbjuder trygga tjänster

Vi är det flexibla och moderna företaget som utför prisvärda och kvalitativa entreprenadarbeten. Vårt mål är att kunden alltid ska känna sig trygg när de anlitar oss. Vi ska alltid uppträda med god kompetens och yrkesskicklighet. Vi jobbar också aktivt med företag och privatpersoner i områden nära Kristianstad, Karlshamn och Kalmar för att minska miljöbelastningen genom att förbättra utsläpp till luft, mark, vatten, materialval, avfallshantering och transporter.

Våra kvalitativa entreprenadarbeten

Hos oss får du hjälp med alla typer av entreprenadarbeten i närheten av Kristianstad, Karlshamn och Kalmar. Med lång erfarenhet av olika entreprenadarbeten kan vi garantera dig ett kvalitativt och noggrant arbete anpassat efter dina önskemål. Oavsett om det är en enklare entreprenad eller ett projekt som kräver ett mer omfattande arbete så hjälper vi dig.

Anpassade helhetslösningar för dig

Vi är noga med att alltid sätta kunden i centrum och tack vare vår erfarenhet och kunniga personal kan vi utföra prisvärda kvalitetsarbeten. Hos oss får du hjälp med helheten vilket innebär att du endast behöver en aktör som har ansvaret för hela projektet. Vi utför entreprenadarbeten anpassade efter dina förutsättningar och önskemål. Vi är måna om att ha en nära kommunikation med som kund för att komma fram till bästa möjliga lösning av för just ditt projekt. Vi utför arbeten anpassade efter dina förutsättningar och önskemål.  Anlita oss för bästa resultat!

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Vi på Liljegrens Entreprenad hjälper många privatpersoner och företag i Karlshamn, Kristianstad, Karlskrona, Kalmar, Ronneby, Tingsryd med kvalitativa entreprenadarbeten. Vi utför alla våra tjänster med stor lyhördhet och noggrannhet för att uppfylla dina önskemål. Vår målsättning är att genom högklassiga produkter, engagerad personal och goda kundrelationer överträffa dina förväntningar. Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning och offert på olika entreprenadarbeten anpassade efter dina förutsättningar och behov.