0477-554 90

Totalentreprenad

 Funderar du på att bygga hus eller renovera? Vill du dessutom ha någon som sköter arbetet, inköp och som även är arbetsledare för hela byggprojektet? Vi på Liljegrens Entreprenad erbjuder totalentreprenad och hjälper dig genom hela resan. Från första idé till projektering, byggarbete och material. Dessutom ansvarar vi över samtliga avtal med alla underleverantörer för att underlätta för dig. Vi vänder oss till en bred kundgrupp där vi har möjlighet att erbjuda totalentreprenad till privatpersoner, kommuner och landsting i områden mellan Kristianstad och Kalmar. Totalentreprenad genom Liljegrens Entreprenad garanterar en trygg resa mot ditt drömhus.

Din dröm är vårt mål

Vår målsättning med totalentreprenad är att erbjuda högklassiga produkter, engagerad personal och goda kundrelationer som överträffa dina förväntningar. Vi vill leverera ett slutresultat av hög kvalité som är väl anpassat efter dina behov. Genom att vi erbjuder totalentreprenad har vi huvudansvar för både projektering och utförande vilket gör att vi kan garantera att arbetet blir väl genomfört redan från start. Vårt mål är att förverkliga din dröm om ett fantastiskt hem anpassat efter dina förutsättningar och önskemål. Hur kan vi hjälpa dig med att förverkliga din dröm?

Totalentreprenad gör bygget enkelt och tryggt

Är du trött på att behöva ringa runt till olika kontaktpersoner till ett och samma byggprojekt? Vi på Liljegrens Entreprenad erbjuder totalentreprenad där vi jobbar med helheten vilket gör att du kan luta dig tillbaka och vända dig till en kontaktperson vid frågor. Vi har bra samarbeten och god kontakt med certifierade hantverkare och leverantörer som garanterar ett kvalitativt och noggrant arbete redan från första start. Totalentreprenad innebär enkelhet och trygghet då allt är skrivet på samma kontrakt och samma företag. Det är det mest bekväma sättet att bygga och renovera hus på.

Ett nära samarbete med dig

Vi vill ha en god kontakt med dig som kund för att vi tror att det är en viktig faktor för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt. Genom en stor lyhördhet och noggrannhet anpassar vi hela entreprenadarbetet efter dina förutsättning och önskemål. Vår erfarna projektledare blir din personliga kontakt från första start till att huset är inflyttningsklart. Du får full kontroll på ekonomin och kan följa bygget hela tiden från första start. Du slipper dessutom missförstånd, dolda kostnader och tråkiga överraskningar under resans gång. Därför är vi mycket noggranna med vår kundkontakt för att ditt hem ska bli klar i tid utan några som helst fel.

Är du nyfiken på hur vi kan förverkliga din dröm?

Vi på Liljegrens Entreprenad är ett företag som erbjuder totalentreprenad med allt under samma tak. Vår målsättning är att genom högklassiga produkter, engagerad personal och goda kundrelationer överträffa dina förväntningar. Genom en stor lyhördhet och noggrannhet anpassar vi hela entreprenadarbetet efter dina förutsättning och önskemål. Totalentreprenad genom Liljegrens Entreprenad innebär en trygg resa mot ditt drömhus. Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert redan idag.