0477-554 90

Plattsättning

Funderar du på att renovera ditt kök eller badrum? Då behöver du en trygg partner som genomför professionell och noggrann plattsättning. Hos oss på Liljegrens Entreprenad får du professionell rådgivning och ett väl genomfört arbete av certifierade plattsättare. Vi utför olika typer av plattsättningar i form av montering av kakel, klinkers och natursten. Behöver du hjälp med plattsättning? Tveka inte att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning och inspiration.

Plattsättning med hög hållbarhet

Vi utför renoveringar av allt från badrum och kök till tvättrum och hall. Självklart följer vi alla branschregler och miljökrav för att kunna genomföra en plattsättning. I planeringsstadiet kan vi tillsammans med dig komma fram till en lösning efter dina förutsättningar. Våra certifierade plattsättare hjälper dig med inspiration för att skapa unika miljöer i ditt hem.

Badrumsrenovering

Dags att fräscha upp badrummet? Att renovera badrum kräver bra planering och stor noggrannhet för ett kvalitativt och hållbart slutresultat. Vi hjälper dig med rådgivning under resans gång med val av kakel till tips på design och utformning av ditt nya badrum. Du kan känna dig trygg när du vänder dig till oss. Vi har lång erfarenhet av renovering av olika badrum.

Köksrenovering

Köksrenovering innefattar många gånger plattsättning i form av kakel. Tillsammans med en badrumsrenovering är det bland den största investering man gör i sitt befintliga hem. Därför är det viktigt att det är väl genomtänk och att ha en professionell partner att luta sig mot. Vi genomför plattsättning i kök precis efter dina önskemål och garanterat ett hållbart och väl utfört arbete.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert